دستگاه فلزیاب برای شرایط مختلف
مسلما هر وسیله و ابزاری برای کارکرد در شرایط خاصی ساخته شده است . که با فراهم کردن این شرایط خاص میتواند حداکثر بازدهی را از دستگاه انتظار داشت و اسکن هایی را در این شرایط انجام داد که با کمترین خطا همراهند .
شاید دستگاه موردنظر در محیط ها و شرایط مختلف نیز بتواند کار کند اما کارکرد و بازدهی آن در این حالت بسیار خوب نباشد و حتی ممکن است با خطا هایی اهداف را برای اپراتور مشخص کند .
اما در این میان دستگاههای فلزیاب و گنجیاب دقیقی وجود دارند که توانایی کارکرد در تمامی شرایط را دارند . و این محصولات توسط شرکت های بزرگ و معتبر دنیای فلزیاب ساخته شده اند. و با تهیه ی هر کدام از این محصولات گویی چند دستگاه را در قالب یک محصول خریداری کرده اید .
زیرا این محصولات توانایی کارکرد دقیق در هر شرایط و محیطی را دارند . و در تمامی زمین ها اعم از سنگلاخی , بیابانی , جنگلی , شوره زار و … را دارند . و حتی شرایط آب و هوایی نیز در کارکرد دقیق آنها کوچکترین تاثیری را ندارد .
انواع فلزیابها بر اساس فناوری
- فلزیابهای VLF (Very Low Frequency): این نوع فلزیابها از فرکانسهای پایین برای شناسایی فلزات استفاده میکنند . و برای کاوش در سطوح مختلف خاک و تشخیص انواع فلزات مناسب هستند.
- فلزیابهای PI (Pulse Induction): این نوع فلزیابها از پالسهای الکترومغناطیسی برای شناسایی فلزات استفاده میکنند . و برای کاوش در خاکهای معدنی و سطوح بسیار معدنی مناسب هستند.
- فلزیابهای چند فرکانسه: این نوع فلزیابها از چندین فرکانس مختلف استفاده میکنند . و برای تشخیص انواع مختلف فلزات با دقت بالا مناسب هستند.
انتخاب فلزیاب بر اساس شرایط محیطی
- خاکهای معدنی: برای کاوش در خاکهای معدنی، فلزیابهای PI به دلیل مقاومت در برابر اختلالات معدنی، گزینه بهتری هستند.
- خاکهای شور: در خاکهای شور، فلزیابهای چند فرکانسه عملکرد بهتری دارند.
- سطح آب بالا: در مناطقی با سطح آب بالا، فلزیابهای ضد آب مناسب هستند.
- عمق کاوش: برای کاوش در عمق زیاد، فلزیابهای با فرکانس پایینتر و قدرت نفوذ بالاتر مناسبتر هستند.
چند مورد از دستگاههای موجود در شرکت که توانایی کارکرد در هر شرایطی را دارند
- فلزیاب اسپکترا وی تری Spectra V3 .
- گنجیاب سه بعدی امفاد یو جی 12 .
- فلزیاب سه بعدی EXP6000 .
- فلزیاب ای ایکس پی 5000 EXP .
- فلزیاب سه بعدی گلد اسکن Gold Scan .
- فلزیاب پالسی جی پی زد 7000 GPZ .
- فلزیاب دیپ مکس لورنز Z1 .
- فلزیاب جی تی ای 2500 GTA .
- فلزیاب مدل 20 .
- فلزیاب پی دی اف 1000 PDF .
- فلزیاب سه بعدی جئو هانتر jeoHUNTER .
تنظیم فلزیاب در خاک جنگلی و مناطق شمال کشور
در مورد اسکنر ها اگر شما نتوانید نوع خاک را بشناسید و تعریف درستی از خاک به دستگاه ارائه دهید صددرصد عمق زنی دستگاه اشتباه خواهد بود.
برای مثال اگر برای کار در خاک جنگلی دستگاه را روی خاک گلدانی تنظیم کنید عمق زنی فلزیاب کاملا اشتباه خواهد بود . دوستان ساکن در مناطق شمال برای کاوش در مناطق جنگلی با مشکلات زیادی رو به رو هستند .
اولا خاک مناطق شمال تراکم بالاست و شبیه خاک سفت بوده بعلاوه خیسی خاک که هردوی این معضل کنار هم کار کردن را سخت می کند . و باید دقت زیادی در کار کرد بخصوص در بالانس دستگاه که 80 درصد کار را شامل می شود
تنظیم فلزیاب روی ساروج چگونه است؟
ساروج با سنگلاخی متفاوت است البته انواع سنگلاخی هم داریم و سنگهایی داریم . خیلی محکم که عبور پالسی از این سنگها خیلی سخت است و در این موارد باید بالانس را از قدرت کمترین شروع کرد . و بر اساس سفتی یا سستی زمین تنظیمات را باید اعمال کرد که خطا نزند و به دو اصل بوق هلاهی و ابعاد باید همیشه توجه کرد .
از ویژگی های شرکت آسیا مدرن
۱: تمام دستگاه های فلزیاب آسیا مدرن دارای گارانتی و خدمات پس از فروش میباشد.
۲: پاسخ گویی ۲۴ساعته تلفن ها و همکاری با مشتری ها در همه زمینه ها.
۳: تمام دستگاه ها دارای سی دی اموزشی و دفترچه فارسی میباشد.
۴: هر دستگاهی هنگام فروش با تست در خاک در حضوری مشتری انجام می شود